FÖRETAG/FÖRENING

Vi erbjuder idrottslag och företag att komma och träna hos oss!

Passar föreningar perfekt antingen under lågsäsong, eller som komplement till den ordinarie träningen och för företag för att öka sammanhållningen på arbetsplatsen, minska skador och förbättra hälsan hos sin personal.

Vårt koncept bygger på:

-Teambuilding, genom att utföra våra pass i lag, par och som en stor gemensam grupp. Det här hjälper gruppen att bli riktigt sammansvetsade inför kommande säsong eller utmaningar i arbetet!

-Funktionell styrketräning, genom explosiva övningar med den egna kroppen som redskap. Upphopp, armhävningar, situps och andra hederliga övningar används flitigt! Det här, tillsammans med ett stort fokus på rörlighet, verkar förebyggande mot skador.

-Kondition, genom intensiva intervaller och övningar där hela kroppen får jobba. Intervallträning är ett mycket effektivt sätt att öka och/eller bibehålla en god kondition.

-Hög trivselfaktor, genom att experimentera med olika övningar och lekar så hörs ofta skratt och glada hejarop under våra pass. The Box träning är rolig, och lokalen är vår lekplats.

Vi ser fram emot att hjälpa ert lag eller företag med träningen!

Hör av er till oss kommer vi överens om vad som passar just er!

/The Box Haninge

THE BOX HANINGE
Rodrigo Oyanedel och Amanda Eckers